Horeca

Ontstoppen & reinigen

Vooral in de horeca zijn verstoppingen een veelvoorkomend probleem. Veelvuldig gebruik van barafvoeren, airco-afvoeren, schrobputjes, toiletten, urinoirs en keukenafvoeren veroorzaakt
regelmatig ophopingen die alleen maar hardnekkiger worden als men ze zelf probeert weg te halen. Neem daarom meteen contact op met Van de Watering Rioolservice; wij weten hoe vervelend een verstopping kan zijn en zijn gespecialiseerd in het (preventief) reinigen en ontstoppen van elke soort afvoer. Daarvoor hebben wij een verscheidenheid aan ontstoppingsmogelijkheden tot onze beschikking. Zo is er altijd een passende oplossing waarmee u snel en vakkundig geholpen wordt.

Wij benadrukken nog graag het belang van preventieve reiniging en onderhoud. Dit voorkomt overlast en hogere kosten in de toekomst.

Waarom klanten voor ons kiezen?

24/7 Snelle service

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u ’s avonds of in het weekend tegen een probleem aan loopt.

professioneel & deskundig

Met duidelijke afspraken en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Scherpe Tarieven

Wij hanteren de scherpste tarieven voor alle werkzaamheden aan uw riolering of afvoer.

Repareren

Van de Watering Rioolservice biedt volledige service op het gebied van aanleggen en repareren van de afvoer/riolering. Er zijn verschillende oorzaken voor een kapotte riolering. Slijtage, wortelgroei en vooral verzakking door onvoldoende beugeling zijn meestal de oorzaak van het probleem. Bij het vervangen, herstellen of aanleggen van riolering komt veel kijken, maar Van de Watering Rioolservice voert de werkzaamheden van begin tot eind vakkundig uit. Voor hak- en breekwerk, het verwijderen van tegels en dergelijke, maar ook voor het storten van beton, tegelen en al het andere herstelwerk bent u bij Van de Watering aan het juiste adres. Ook het afvoeren van de oude riolering is daarbij inbegrepen. Wij komen langs om de situatie in beeld te brengen door middel van een inspectie, en bieden een oplossing op maat aan. U zult als klant te allen tijde op de hoogte worden gehouden en komt achteraf dus niet voor verrassingen te staan. Verder worden de rioolwerkzaamheden altijd VCA uitgevoerd. Wij maken gebruik van gegalvaniseerde beugels die niet roesten, verzakken of afbreken. Kwaliteit en een professionele service staan voorop; daarom geven wij 5 jaar garantie op de geleverde PVC en werkzaamheden, met uitzondering van verstoppingen door abnormaal gebruik, abnormale vervuiling en/of achterstallig onderhoud.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Van de Watering Rioolservice voor een offerte op maat.

Inspectie

Soms is een inspectie nodig om vast te stellen wat de oorzaak van het probleem is. Van de Watering Rioolservice heeft verschillende methoden om snel en effectief te bepalen wat het probleem is, waar het precies zit en hoe het probleem het best kan worden opgelost. Daartoe behoren de verschillende camera’s en de rookinspectie. Ook bij overlast door stank achterhalen wij de boosdoener en voeren wij de nodige reparaties en/of ontstoppingen uit om de nare geuren te verhelpen.

Vetput / vetafscheider

Een vetafscheider (ook wel vetput genoemd) is verplicht voor elke horecagelegenheid die eten serveert. Het ledigen en/of reinigen daarvan, het vervangen of plaatsen en het inspecteren van de vetafscheider zijn werkzaamheden waar aardig wat vakmanschap bij komt kijken. Van de Watering Rioolservice beschikt over de apparatuur en ervaring die nodig is voor een snelle en professionele lediging, vervanging, plaatsing of inspectie. We maken gebruik van kunststof vetafscheiders die dus niet roesten, lekken of breken en zowel bovengronds als ondergronds te plaatsen zijn. Daarnaast maken wij gebruik van kunststof vetafscheiders die dus niet roesten, lekken of breken en zowel bovengronds als ondergronds te plaatsen zijn. Er is keuze uit verschillende afmetingen, zodat de afscheider overal naar wens te plaatsen is. Indien nodig kan deze zelfs op maat worden gemaakt. Alle geplaatste vetafscheiders worden geleverd met de bijbehorende certificaten.

Kortom: reden te meer dus om voor Van de Watering Rioolservice te kiezen voor al uw werkzaamheden aan de vetafscheider. U kunt 24/7 contact met ons opnemen voor vragen of een offerte.

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: