Rioolinspectie

Camera inspectie

Van de Watering Rioolservice beschikt over verschillende camera’s waarmee afvoeren en de riolering nauwkeurig in kaart te brengen zijn. Binnen de kortste keren is het probleem duidelijk, waardoor wij meteen kunnen bepalen wat de passende oplossing zal zijn. Of de afvoer/riolering nou klein of groot is, en of het nou gaat om een verstopping of een beschadiging, Van de Watering Rioolservice voert indien nodig een vakkundige inspectie uit en kan u als klant zelfs de beelden opsturen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem voor een camera inspectie, verstopping, reparatie, lekkage, lediging of een ander probleem meteen contact op met Van de Watering Rioolservice. Wij zijn 24/7 bereikbaar en leveren service van hoge kwaliteit.

Waarom klanten voor ons kiezen?

24/7 Snelle service

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u ’s avonds of in het weekend tegen een probleem aan loopt.

professioneel & deskundig

Met duidelijke afspraken en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Scherpe Tarieven

Wij hanteren de scherpste tarieven voor alle werkzaamheden aan uw riolering of afvoer.

Rookinspectie

Bij een rookinspectie wordt er niet-giftige rook op waterbasis in de riolering geblazen om eventuele lekken en de locatie daarvan te detecteren. Het is een van de methodes die Van de Watering Rioolservice gebruikt om effectief en snel een situatie in kaart te brengen. Op die manier kan er zo spoedig mogelijk naar een passende oplossing worden gekeken. Van de Watering Rioolservice beschikt over alle apparatuur en ervaring die nodig is voor een vakkundige rookinspectie. U kunt 24/7 contact met ons opnemen.

Stankdetectie

Het kan wel eens voorkomen dat u last krijgt van een rioollucht, rioolvliegjes of stankoverlast vanuit de afvoer/riolering. Bij een stankdetectie gaan wij op zoek naar de oorzaak van dit probleem en lossen we het voor u op. Van de Watering beschikt over alle apparatuur en ervaring die nodig is voor een snelle en vakkundige stankdetectie, waarna de oorzaak kan worden aangepakt en u dus zo spoedig mogelijk van overlast verlost bent.

Kruipruimte-inspectie

Er zijn verschillende problemen die veroorzaakt kunnen worden door gebreken in de kruipruimte. U kunt bijvoorbeeld last hebben van omhoogtrekkend vocht, rioollucht, schimmel, lekkages, loshangende riolering en/of waterleiding, water in de kruipruimte etc. Van de Watering Rioolservice brengt de situatie in kaart en bepaalt wat precies het probleem is. Op die manier weten we snel wat de best passende oplossing is en bent u binnen de kortste keren van uw probleem af. Voor vragen kunt u 24/7 contact opnemen met Van de Watering Rioolservice.

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: