Lekdetectie

lekdetectie

Het oplossen van lekkages begint met het stellen van de juiste diagnose. Soms is een inspectie nodig om het daadwerkelijke probleem van een lekkage te achterhalen, dit noemen wij een lekdetectie. Hoewel dit in de basis erg simpel klinkt, vereist het in de praktijk gespecialiseerde kennis en kunde.

Voor het uitvoeren van een lekdetectie gebruiken wij namelijk geavanceerde apparatuur waarmee we eventuele lekkages kunnen opsporen. Van de Watering Rioolservice heeft verschillende methoden om snel en effectief te bepalen wat het probleem is, waar het precies zit en hoe het probleem het best kan worden opgelost. Daartoe behoren de verschillende camera’s, thermografie en een vochtmeting.

Het vroegtijdig laten uitvoeren van een lekdetectie kan u aanzienlijke kosten besparen. Moet er alsnog een reparatie worden uitgevoerd? Dan kan het rapport wat uit de lekdetectie volgt worden meegestuurd worden naar uw verzekeraar. 

 

Waarom klanten voor ons kiezen?

24/7 Snelle service

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u ’s avonds of in het weekend tegen een probleem aan loopt.

professioneel & deskundig

Met duidelijke afspraken en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Scherpe Tarieven

Wij hanteren de scherpste tarieven voor alle werkzaamheden aan uw riolering of afvoer.

Dekking door verzekering

Veel verzekeraars bieden dekking voor schade als gevolg van lekkages, maar vaak is het noodzakelijk om aan te tonen dat het lek correct is gedetecteerd om in aanmerking te komen voor vergoeding. Van de Watering Rioolservice kan u voorzien van een professionale lekdetectie inclusief een rapport en bewijsmateriaal, wat u vervolgens kunt opsturen naar uw verzekeraar.

Hierdoor wordt het proces van schadeclaim indienen soepeler en wordt de kans op een succesvolle vergoeding vergroot. Een lekdetectie kan eventuele lekkages niet alleen vroegtijdig opsporen en verhelpen, maar ook waardevolle bescherming bieden tegen financiële verliezen.

Kosten van een lekdetectie

Van de Watering Rioolservice biedt volledige service op het gebied van lekdetectie. Bovendien ontvangt u een uitgebreid rapport inclusief bewijsmateriaal, wat u meteen kunt doorsturen richting uw verzekeraar.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op met Van de Watering Rioolservice voor meer informatie.

 

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: