Ontstoppen

Ontstoppen van afvoer of riolering

Veel van de voorzieningen die u dagelijks gebruikt zijn aangesloten op het riool. Bij veelgebruikte zaken als een douche, toilet of gootsteen houdt het niet op; denk bijvoorbeeld ook eens aan de regenpijp of vaatwasser. Ontzettend veel voorzieningen zijn aangesloten op een afvoer die met een beetje pech verstopt kan raken. Omdat al deze zaken dagelijks worden gebruikt, is er niets zo vervelend als een verstopping in de afvoer. Bij Van de Watering Rioolservice weten wij heel goed wat voor ongemak er komt kijken bij een verstopping en hoe prettig het is als deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Om deze reden zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar, en zullen wij er alles aan doen om uw afvoer of riolering te ontstoppen. Bij het ontstoppen staan er verschillende methodes tot onze beschikking, zodat we zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te werk kunnen gaan. Wij beginnen altijd met een grondige inspectie. Nadat de oorzaak van het probleem is gevonden, kunnen we verschillende methodes toepassen zoals het uitspuiten met koud of warm water, het vacuüm trekken van de afvoer of het uitfrezen door middel van een veer.

Kortom: bij Van de Watering Rioolservice bent u aan het juiste adres voor alle verstoppingen aan uw afvoer of riolering. Heeft u nog geen last van een verstopping maar wilt u het uit voorzorg laten reinigen of vernieuwen? Van de Watering Rioolservice staat dag en nacht voor u klaar. Zowel particulieren als bedrijven en overheden kunnen rekenen op onze snelle en professionele service van hoge kwaliteit. Bekijk onze tarieven en neem bij vragen gemakkelijk contact met ons op middels ons contactformulier.

Waarom klanten voor ons kiezen?

24/7 Snelle service

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u ’s avonds of in het weekend tegen een probleem aan loopt.

professioneel & deskundig

Met duidelijke afspraken en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

SCHERPE TARIEVEN

Wij hanteren de scherpste tarieven voor alle werkzaamheden aan uw riolering of afvoer.

hulp nodig bij een specifieke ontstopping?

Vaatwasser Ontstoppen

Gootsteen Ontstoppen

Toilet Ontstoppen

Douche Ontstoppen

hemelwaterafvoer ontstoppen

Wasmachine ontstoppen

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: