Reinigen

Riolering reinigen

Ook al zit uw afvoer/riolering (nog) niet verstopt, het kan alsnog hard nodig zijn om deze te reinigen. Van de Watering Rioolservice bepaalt op locatie wat de meest snelle en effectieve methode van reinigen is, zodat uw afvoer zo spoedig mogelijk weer als nieuw is en u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor elke kleine of grote reiniging kunt u contact opnemen met Van de Watering Rioolservice; wij zijn 24/7 bereikbaar en leveren een service van hoge kwaliteit dankzij onze professionele en ervaren monteurs. Ook voor kruipruimtes en dakgoten
komen we graag bij u langs.

Waarom klanten voor ons kiezen?

24/7 Snelle service

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u ’s avonds of in het weekend tegen een probleem aan loopt.

professioneel & deskundig

Met duidelijke afspraken en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Scherpe Tarieven

Wij hanteren de scherpste tarieven voor alle werkzaamheden aan uw riolering of afvoer.

Put legen

Voor het ledigen van uw put/beerput/sterfputje o.i.d. kunt u tevens terecht bij Van de Watering Rioolservice. Wij beschikken over alle apparatuur en ervaring die nodig is voor een snel en vakkundig geleegde put; indien nodig brengen wij de situatie in kaart door middel van een camera inspectie en vervolgens zuigen we de put leeg en reinigen deze. Binnen de kortste keren kan de put er dan weer tegenaan. Ook is in overleg het verwijderen van de put en een directe aansluiting op het riool mogelijk. U kunt 24/7 contact opnemen met Van de Watering Rioolservice voor al uw vragen en een snelle, professionele service.

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: