Repareren

Riolering repareren

Van de Watering Rioolservice biedt volledige service op het gebied van aanleggen en repareren van de afvoer/riolering. Er zijn verschillende oorzaken voor een kapotte riolering. Slijtage, wortelgroei en vooral verzakking door onvoldoende beugeling zijn meestal de oorzaak van het probleem. Bij het vervangen, herstellen of aanleggen van riolering komt veel kijken, maar Van de Watering Rioolservice voert de werkzaamheden van begin tot eind vakkundig uit. Voor hak- en breekwerk, het verwijderen van zand, (kunst)gras, straatwerk, tegels etc., maar ook voor het storten van beton, tegelen en al het andere herstelwerk bent u bij Van de Watering aan het juiste adres. Ook het afvoeren van de oude riolering is daarbij inbegrepen. Wij komen langs om de situatie in beeld te brengen door middel van een inspectie, en bieden een oplossing op maat aan. U zult als klant te allen tijde op de hoogte worden gehouden en komt achteraf dus niet voor verrassingen te staan. Verder worden de rioolwerkzaamheden altijd VCA uitgevoerd. Wij maken gebruik van gegalvaniseerde beugels die niet roesten, verzakken of afbreken. Kwaliteit en een professionele service staan voorop; daarom geven wij 5 jaar garantie op de geleverde PVC en werkzaamheden, met uitzondering van verstoppingen door abnormaal gebruik, abnormale vervuiling en/of achterstallig onderhoud.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Van de Watering Rioolservice voor een offerte op maat.

Waarom klanten voor ons kiezen?

24/7 Snelle service

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u ’s avonds of in het weekend tegen een probleem aan loopt.

professioneel & deskundig

Met duidelijke afspraken en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Scherpe Tarieven

Wij hanteren de scherpste tarieven voor alle werkzaamheden aan uw riolering of afvoer.

reparaties aan de afvoer

Ook voor de kleinere reparaties in en om het huis staat Van de Watering Rioolservice voor u klaar. De afvoer van bijvoorbeeld uw gootsteen, toilet, vaatwasser of bad kan beschadigd raken. Dit komt vaak door verzakking als gevolg van onvoldoende beugeling. Gelukkig beschikt Van de Watering Rioolservice over alle apparatuur en vakmanschap die nodig zijn om uw afvoer zo spoedig mogelijk te herstellen of te vervangen. Ook hebben wij verschillende camera’s en andere inspectiemethoden tot onze beschikking, waardoor we de situatie van tevoren in kaart kunnen brengen om te bepalen wat de meest snelle en effectieve oplossing is. Binnen de kortste keren is uw afvoer weer als nieuw!

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: