Tarieven

Wij hanteren een starttarief van €100,- op maandag t/m zaterdag (tussen 07.00 en 18.00 uur) of een starttarief van €200,- voor buiten de reguliere kantooruren. Dit starttarief geldt voor het eerste uur werk, ook als de monteur eerder klaar is. Bij dit starttarief zijn de voorrijkosten en het gebruik van (standaard) gereedschap inbegrepen.

In de meeste gevallen kunnen werkzaamheden binnen het eerste uur uitgevoerd worden. Toch kan het voorkomen dat onze monteur meer tijd nodig heeft. In dat geval hanteren wij na het eerste uur een tarief van €25,- per kwartier of €50,- per kwartier (buiten kantooruren).

Bij grondige verstoppingen is extra apparatuur benodigd om de kern van het probleem op te sporen om het vervolgens te verhelpen. Hierdoor zijn de volgende werkzaamheden niet standaard inbegrepen in het starttarief:

    • Camera- en rookinspecties (vaste meerprijs van €100,-)
    • Zuigwerkzaamheden (meerprijs in overleg)

 

Binnen een straal van 25 kilometer, genomen vanaf Breda, rekenen wij geen voorrijkosten. Wanneer wij meer dan de genoemde afstand moeten afleggen, rekenen wij de reistijd als werktijd.

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: