Toiletafvoer Ontstoppen

Toiletafvoer ontstoppen

Spoelt uw toilet niet meer goed meer door? Vervelend! Wat nu? Als de wc niet meer goed doorspoelt en het water in de wc-pot blijft staan zit er waarschijnlijk een verstopping in de wc-afvoer. Een dergelijke verstopping komt vaak voor en kan op veel manieren ontstaan: soms is opgehoopt toiletpapier het probleem, maar ook voorwerpen als toiletblokjes, speelgoed, maandverband en tampons kunnen bijvoorbeeld een verstopping veroorzaken. Een verstopte wc is niet bepaald fris en veroorzaakt veel overlast, aangezien de wc niet meer te gebruiken is en het water over de rand kan stromen. Zelf aan de slag gaan met een verstopte wc-afvoer maakt het probleem vaak erger. Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Van de Watering Rioolservice is gespecialiseerd in het ontstoppen van de wc-afvoer en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar. Om de ontstopping zo snel en vakkundig mogelijk te verhelpen hebben wij een aantal verschillende mogelijkheden; daartoe behoren de camera inspectie, het ontstoppen door middel van een veer, het vacuüm zuigen van de afvoer en het doorspuiten van de afvoer door middel van koud of warm water. Met deze verscheidenheid aan ontstoppingsmethodes is er altijd een passende oplossing voor uw probleem en is uw toiletafvoer zo snel mogelijk weer de oude.

Waarom klanten voor ons kiezen?

24/7 Snelle service

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u ’s avonds of in het weekend tegen een probleem aan loopt.

professioneel & deskundig

Met duidelijke afspraken en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Scherpe Tarieven

Wij hanteren de scherpste tarieven voor alle werkzaamheden aan uw riolering of afvoer.

Oorzaak van het probleem

Een afvoer kan door verschillende oorzaken verstopt raken. Zo kan een ontstopping veroorzaakt worden door een verzakte of afgebroken leiding die niet voldoende gebeugeld is. Wij zullen ter plaatse de situatie bekijken en bepalen wat nodig is om het probleem te verhelpen. Ook als verzakte of afgebroken leidingen het probleem zijn, staat Van de Watering Rioolservice voor u klaar om snel en op professionele wijze reparaties of vervangingen uit te voeren.

Ontstoppen van de toiletafvoer door middel van een veer

Een effectieve manier om de toiletafvoer te ontstoppen is het uitfrezen met een veer. Hiervoor gebruiken wij een machinale veer. De afmeting hiervan is afhankelijk van de diameter van de verstopte afvoer. De veer gaat, zo diep als nodig is, de afvoer binnen. Daarbij wordt het opgehoopte vuil meegenomen zodat de afvoer zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgt. De binnenkant van de afvoer wordt hierbij in geen enkele zin beschadigd. Na afloop van de ontstopping met de veer zult u merken dat de wc meteen weer goed doorspoelt.

Ontstoppen van de toiletafvoer door middel van vacuüm zuigen

Soms is de toiletafvoer niet of slecht bereikbaar. Gelukkig is er ook voor ontstoppingen in een dergelijke afvoer een efficiënte oplossing. Wij maken daarbij gebruik van een vacuümmachine. Deze machine zuigt de afvoer vacuüm, waardoor de ophoping van vuil wordt verwijderd. De afvoer is dan weer ontstopt. Ook bij deze methode wordt de afvoer zelf niet beschadigd. Na afloop van de ontstopping met de vacuümmachine zult u merken dat de wc meteen weer goed doorspoelt.

Ontstoppen van de toiletafvoer door middel van doorspuiten

Het ontstoppen van de toiletafvoer kan ook door middel van het doorspuiten onder hoge druk. De afvoer wordt dan gereinigd door er onder hoge druk warm of koud water doorheen te spuiten. Hierbij komt al het opgehoopte vuil los en spoelt het weg. De afvoer wordt ook met deze methode schoon zonder beschadigd te raken. Na afloop van de ontstopping door doorspuiten zult u merken dat de wc meteen weer goed en snel doorspoelt.

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: