Vernieuwen

Riolering of afvoer vernieuwen

Een riolering of afvoer vernieuwen is iets wat relatief weinig voorkomt. De huidige riool- en afvoersystemen gaan namelijk tussen de 30 en 60 jaar mee. Met deze levensduur is de kans groot dat iedere woningbezitter tenminste één keer een afvoer of riolering moet vervangen. In sommige gevallen kan het daarom goed zijn om uit voorzorg uw afvoer of riolering te vernieuwen. Door middel van slijtage of eerdere verstoppingen kan door de jaren heen schade aan uw leidingen zijn ontstaan. Wanneer hier uiteindelijk meerdere lekkages door ontstaan, bent u vele malen langer bezig met reparatiewerkzaamheden én in de meeste gevallen maakt u ook meer kosten. Van de Watering Rioolservice bepaalt op locatie wat de meest snelle en effectieve manier van vernieuwen is, al wordt uiteraard vooraf door middel van grondige inspectie bepaald of er daadwerkelijk een vernieuwing noodzakelijk is. Mocht dit het geval zijn, zullen wij u eerst laten zien waarom wij een vernieuwing voorstellen en het vervolgens met de grootste precisie uitvoeren. Op deze manier is uw afvoer of riolering weer zo goed als nieuw en komt u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan.

Waarom klanten voor ons kiezen?

24/7 Snelle service

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u ’s avonds of in het weekend tegen een probleem aan loopt.

professioneel & deskundig

Met duidelijke afspraken en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Scherpe Tarieven

Wij hanteren de scherpste tarieven voor alle werkzaamheden aan uw riolering of afvoer.

Werkzaamheden bij een vernieuwing van uw riolering of afvoer

Na een uitvoerige inspectie zullen wij u op de hoogte stellen van ons advies voor een vernieuwing. De werkzaamheden zullen ten alle tijden VCA-gecertificeerd worden uitgevoerd, waardoor u geen zorgen hoeft te hebben over uw veiligheid en die van onze monteurs. Vervolgens zullen wij gedurende de vernieuwing continu met u in overleg blijven over de werkzaamheden zoals het openbreken van tegel- en stucwerk en het vervangen van de leidingen. Hierbij gebruiken wij enkel gegalvaniseerde beugels waardoor ze niet kunnen roesten, verzakken of afbreken. Kwaliteit en professionele service staan voorop bij Van de Watering Rioolservice, daarom geven wij u 5 jaar garantie op geleverde werkzaamheden.

Voor- en nadelen van een vernieuwing van uw riolering of afvoer

Het vernieuwen van een riolering of afvoer heeft een aantal pluspunten die zeker het overwegen waard zijn. Zo kan uw afvoersysteem na deze ingreep weer jaren mee en kunt u de levensduur zelfs verlengen met een kortstondige renovatie na onbepaalde tijd. Tevens kunt u de werkzaamheden combineren met andere renovaties aan uw huis. Daar staat wel tegenover dat het vernieuwen van een riolering of afvoer duurder is dan een reparatie en dat bij vervangen de nodige hak- en breekwerkzaaheden komen kijken.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd of een vernieuwing van uw afvoer of riolering bij u aan de orde is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier en we komen graag bij u langs voor een inspectie en advies op maat.

24/7 bereikbaar

Vragen over onze Rioolservice?

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een reactie op uw vraag.

Ontvangt u graag een offerte? Dan zullen wij binnen dezelfde termijn contact met u opnemen.

Heeft u een spoedgeval? Aarzel dan niet om direct telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Bij calamiteiten reageren wij binnen het eerste uur.

Neem contact op: